Wolfsburg 14 Odesláno Únor 28, 2020 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2020 Návod k obsluze pro VW Caddy má 78 Mb a na 310 stranách v .PDF se dočtete vše o interiéru, odemykání, zamykání, jízdě v Caddym, o bezpečnosti, světla a výhled, klimatizace, airbagu, zajištění nákladu, bezpečnostní pásy. Dále pak se dočtete technická data o voze, rady jak řešit poruchu motoru, péče a čištění, kontrola a doplňování, výměna dílů, opravy, jízda a životní prostředí. Návod k obsluze Caddy Volkswagen.pdf VW Caddy návod k obsluze, manuál příručka.pdf Citovat Odkaz na příspěvek
Mirek 0 Odesláno Únor 28, 2020 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2020 Našel jsem ještě část s názvem Rady a činy také v češtině... Veselé stahování 🙂 VW Caddy Rady a činy.pdf Citovat Odkaz na příspěvek
Tomino787 2 Odesláno Říjen 14, 2020 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2020 V 28. 2. 2020 at 11:36, Mirek napsal: Našel jsem ještě část s názvem Rady a činy také v češtině... Veselé stahování 🙂 VW Caddy Rady a činy.pdf 3 MB · 66 stáhnutí Díkes moc Citovat Odkaz na příspěvek
Ota 0 Odesláno Listopad 16, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2020 Díky moc za vše v češtině, dovezl jsem Caddy z Německa a toto mi moc pomůže. Ota Citovat Odkaz na příspěvek
kodlux1 0 Odesláno Únor 10 Nahlásit Share Odesláno Únor 10 Super, konecne jsem nekde nasel prirucku v cestine. Diky. Citovat Odkaz na příspěvek