Přejít na obsah

VW GOLF 7 1.8TSI

vlntn

Doporučené příspěvky

Přátelé, ahoj všichni! Píši vám s prosbou o pomoc. V Praze jsem poměrně nedávno, od loňského léta, a za tu dobu se můj oblíbený VW Golf 7 stihl trochu porouchat. Pocházím z Ukrajiny a česky skoro nemluvím a nyní hledám kvalitní službu u profesionálů. Rozhodl jsem se nejprve kontaktovat klub, protože náš klub na Ukrajině je velmi aktivní a přátelský. Doufám ve vaše pochopení a pomoc.
Situace je taková - mám Vw Golf 7 s benzínový motorem 1,8tsi a přivezl jsem si ho z Ameriky a sloužil mi bez jediné poruchy více než 4 roky. Teď, když jsem byl nucen opustit svůj domov, jsem si uvědomil, že musím najít lidi, kteří by mohli v dobré víře servisovat můj vůz. A tak mi to můj golf připomněl, když jsem viděl EPS na palubní desce.

Nyní k samotné podstatě problému: Zmizela trakce, respektive nefunguje turbína. Momentálně mám dvě aktivní chyby - P256300 a P00AF00. Mohu předpokládat, že problém je v tlakovém čidle na turbíně nebo v mechanismu regulace polohy turbíny. V každém případě potřebujete odborníka se zkušenostmi, který vám pomůže problém pochopit a vyřešit.
Chci vás poprosit o radu ohledně autoservisu, kde pracují dobří lidé a případně mluví rusky nebo ukrajinsky, protože je důležité porozumět problému, protože rozpis není jednoduchý. Může mi někdo říct lidi nebo službu, kde by mi mohli pomoci. Napsal jsem dopisy AutpJarov, NHcar(DirectAuto) a Porsche Smichov, ale dosud jsem nedostal odpověď.

Možná existují neoficiální služby, kde vše dělají v dobré víře. Moc děkuji za přečtení a za odpověď

Děkuji za přečtení a děkuji všem, kteří zareagují na mé volání o pomoc.

Děkuji

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Vytvořit...