Přejít na obsah

Podvozek B6

Poke79

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny. Rád bych se podělil o takovou věc  a třeba už se s tím někdo tady setkal.

Pro úplnost (Passat B6 Variant (BMP) 103KW 2.0TDI r.v. 2007...362000km.

Nedávno jsem si všiml, že auto vyluzuje zvuky od přední nápravy z levé strany a to pouze při jízdě doleva ( při větších rychlostech nad 70km/h). Zajimavé je, že na "rovné silnici" není nic slyšet, ale jakmile se auto třeba v táhlé zatáčce vlivem nerovnosti vozovky začne pohupovat, je slyšet s každým zdvihem...použiju úsměvný termín...VRRRR, VRRRR...ne a opravdu na nápravě nesedí nas...nej pes. Dnes se to samé "vrčení" objevilo už i v přímce (rovná silnice s lehkým pohupováním). Ležel jsem pod autem a nikde nic v podběhu nezavází nebo alespoň jsem si nevšiml žádné nuance, která by třeba vadila kolu při zatáčení. Z čistě laického pohledu bych si tipnul na poloosu, jenže nevím, odkud by se z ní bral ten zvuk.

Předem moc děkuji za případné komentáře a postřehy, ať už pozitivní či negativní (to se konec konců taky počítá).

Hezký den všem

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit