Přejít na obsah

Rez na VIN číslu – Projdu STK?

Milan

Doporučené příspěvky

Ahoj,

Má někdo zkušenosti s vyrezlým VIN na STK? Byl jsem to neoficiálně konzultovat přímo s technikem a prý to v žádným případě nepustí. Sháněl jsem firmu která by mi to přerazila i s papírem, ale u nás v okolí jsem nesehnal, respektive je tu jedna, která mi to nechce udělat. Auto už nemá technickou a je to švestkolapka takže s tím nikam do Prahy prostě nejedu.

Původní plán byl, že to vyříznu, vyrazím si nový vin a navařím, jenže majitel ve snaze to opravit rozřezal plastový kryt který by schoval sváry.

Jelikož jsem mezitím na ostatních opravách vyčerpal finanční limit a tlačí mě termín, přemýšlím že to přetáhnu řídkým kitem a těch pár nečitelných číslic domodelují. Bude to ale vidět.

Konkrétně tohle jsem nikde nedohledal... Jestli můžu nečitelný znaky jakýmkoli způsobem opravit bez zásahu do plechu (řezání, svařování). Běžně se to vybrušuje, vyrýpne, odrezuje, vyplňuje barvou... Je to poslední technická takže úplně neřeším jak to dlouho vydrží.

Další věc je, že jsem na B sloupku našel identifikační štítek s vin, kterého jsem si předtím ani já ani technik nevšiml... Pomůže mi to nějak třeba při ukecávání?

Asi bych úplně neřešil co se smí a nesmí, ale co mi projde a neprojde...

Dík za každou radu a pardon za sloh, jsem už prostě takový...

EDIT:

Teď jsem to ještě vypígloval kartáčkem a je to lepší... na většinu pomůže bílá barva ale poslední tři znaky tam prostě nejsou... Říkám si právě že když to bude na fotce čitelný tak co mi můžou? Budou zkoumat že jsou tři znaky domodelovaný?

Informoval jsem se i na úřadě... Tam mi řekli že musím do Volkswagenu nechat identifikovat vozidlo za trojku a pak si to nechat přerazit. Pak se ke mně dostaly informace, že si mám nechat na STK udělat protokol, s ním zajít na úřad, kde mi dají další papír a s ním zase na STK, kde mi to vyrazí. Na to mi ale technik řekl že tam nic nevyrazí, že si na to musím najít firmu... Do VW prý nemusím protože to zas tak strašný není a většina je čitelná. Když už mám i štítek s vin na sloupku tak je identifikace podle mě taky zbytečná. Ale info z úřadu se neslučují s info z STK.

Odkaz ke komentáři
  • 1 year later...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Vytvořit...