Přejít na obsah

T5 jako karavan

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny. Dovoluji si rozdělit se o zkušenost. Koupili jsme si v Německu nový T5, upravený u firmy Fischer Wohnmobile jako karavan. Po cca 40 tis km mi odešly zadní pneumatiky. Ukázalo se, že zadní náprava měla zcela porusenou geometrii. Zkusili jsme pro toto trvale zatížené auto vyměnit zadní Přerově pružiny za delší a podložit je vyššími talířky. Úhel kol se tak opět vrátí do mínusu. Vřele doporučuji všem a divím se, že to VW nedodává rovnou v této úpravě pro takto zatížené auto. Ale třeba máte někdo jiné zkušenosti? 

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo je online   0 Registrovaných uživatelů, 0 Anonymních, 8 Návštěvníků Zobrazit úplný seznam

• Žádní registrovaní uživatelé nejsou momentálně online.
    • Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jaký průměr kulového čepu na vzpěry do kufru?
    • čau chci se zeptat nemate někdo schema relatek nad pojistkami u volantu dekuji.
    • zdarec...viete poradit ake najlepsie  led zarovky do vw t5.1? ...dik moc
    • Zdravím Vás, potřeboval bych prosím radu, Passat b6 2007    Ujel sem asi 800m a najednou auto chcíplo a už nešlo za boha nastartovat...Odtáhnul sem ho domu (stojí mě na dvoře v Hradci králové) a teď připojení diag. píše chybný zámek volantu, nějakých pár návodu na netu sem našel, ale prd platný....  borec na youtube odštípne na mikro spínači  prostřední nožičku a propojí krajní a normálně nastartuje ,ale ani po tomto pokusu jak aspoň rozhejbat auto na pár km se mě nepovedlo....  Mohl bych tady poprosit kdo má zkušenosti , zda by mě neporadil ? prosíím.....  pak sem se dočetl že když vyměním celou tu jednotku (zámek řízení) že v tom je i immo... takže když vyměním celý zámek řízení tak potom musím celý nakódovat ... ?  😕   Na alegru sem našel , to to  https://allegro.cz/nabidka/opravna-sada-zamku-rizeni-passat-b6-b7-12575079937 myslíte že když koupím a vyměním že to pomůže? Jinak přikládám video borce jak sem to udělal a stejně to nešlo....   Už sem zoufalý, dokázal by mě prosím někdo poradit co s tím  , mám to celý rozebraný a potřeboval bych to dát dohromady..... Děkují všem , co rádi pomůžou a mají zkušenosti..... sem z toho v pr****  ....        
  • Vytvořit...