Přejít na obsah

Motorový olej_GTD 2,0TDI, 135Kw

Doporučené příspěvky

Dobré odpoledne,

dovezl jsem si auto z Reichu, bohužel ve dveřích u řidiče štítek s typem oleje není, pod kapotou u motoru také ne, ani v servisní knížce jsem to nenalezl. Jediné, co jsem našel, byl leták v manuálu auta, který odkazuje na motorový olej Castrol Edge Professional LongLife III 5W-30. 

Můj dotaz je tedy vcelku nasnadě, mohu koupit například tento olej

Díky za radu.

Odkaz ke komentáři
V 31. 5. 2020 at 16:23, Tomáš vii gtd napsal:

Ahoj, tento olej tam můžeš nalejt, je to dobrý olej za rozumnou cenu, sice longlife  u tohoto vozu nevyužiješ,nebo u mého určitě ne.  Protože motoru chutná olej 🙂 jinak se drž normy oleje vw 507.00

Ahoj,

supr, díky za feedback. Jeden servisman mi ještě doporučoval tento. Nicméně mi už přišla zpětná vazba přímo i od autorizáku a dle záznamů tam původní majitel od koupě po prodej lil ten castrol, takže se toho budu držet.

Odkaz ke komentáři
před 15 hodinami, Tomáš vii gtd napsal:

Poměrně drahý olej, ten Castrol je kvalitní a  osvědčený. Jak máš dlouho auto? Kolik si s ním už najel? Já třeba dolívám olej poměrně často, když jezdím ve vyšších otáčkách(dálnice) do výměny oleje zvládnu dolít cca 10litrů. 

Auto mám chviličku, dovezl jsem si ho předminulou sobotu. Čekal jsem na značky kvůli pojištění do tohoto úterý, tak jsem jezdil jen domov - práce, najel jsem zatím 600km 😄, nicméně ročně průměrně najedu 20-30 tis. km (nicméně s tímto autem asi budu jezdit víc, protože je to much more fun). Jinak moje obvyklá trasa je kombinace dálnice a města, takže mu na té dálnici dávám zabrat. Kolik dolíváš průměrně na kolik ujetých km?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit