Thomas 3 Odesláno Únor 20, 2020 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2020 Schéma pojistek na Tourana ke stažení ve formátu .PDF (195 kb). Pokud jste na internetu našli nějaké jiné schéma pojistkové skříně pro Volkswagen Touran neváhejte ho přidat pod tento příspěvek. Díky! Touran schéma pojistek ke stažení.pdf Citovat Odkaz na příspěvek
Wolfsburg 24 Odesláno Únor 21, 2020 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2020 Přidávám ještě jeden dokument v češtině, kde je rozepsáno všech 30 pojistek v hlavní pojistkové a reléové skříňce. Nic lepšího jsem zatím také nedohledal. 30 pojistek v hlavní pojistkové skříni Touran 1T.pdf Citovat Odkaz na příspěvek
martin1968 0 Odesláno Leden 16 Nahlásit Share Odesláno Leden 16 Dobrý den, potřeboval bych poradit ohledně pojistek v pojistkové skříni. Přestal mi jít odstřikovač a tak sem kontroloval pojistky ale nevyfotil sem si tak tam byli a teď mi to hlásí chybu airbagu a poruchu start stop režimu. Mám Tourana 2013 1.6BMT 77kw TDI M6F děkuji za odpověd Citovat Odkaz na příspěvek