lukas-adamek 0 Odesláno Listopad 4, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2020 Zdravím, měl bych dotaz, u mého VW Passat 3C, rok výroby 2005, 2.0 TDI, 4motion, BKP, se na diagnostice zobrazila chyba 01324 – řídící jednotka pohonu čtyř kol, zkontrolujte prosím chybové kódy, trvale. Na toto jsem přišel z důvodu toho, že funkce ESP byla po nastartování vypnutá, symbol po nastartování pořád svítíl a funkce nereagovala ani na pokus jejího zapnutí tlačítkem u řadící páky. Do té doby bylo vše v pořádku a bez problému. Kamarád mi zmínil, že by mohl být probém v kabeláži, ale opravdu nevím. Tak bych se chtěl zeptat, pokud jste tento problém měli, jak jste ho vyřešili. Předem děkuji za jakoukoliv radu. Jediné, co teď mám, tak tento ofocený výpis, jelikož jsem byl jenom u známého, a ten se jen v rychlosti podíval na diagnostiku. Citovat Odkaz na příspěvek
miso.333 0 Odesláno Březen 13 Nahlásit Share Odesláno Březen 13 Dobry vyriesil si problem ten ak hej tak ako mam podibny problem Citovat Odkaz na příspěvek
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.