Marek 2 Odesláno Prosinec 13, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2020 samovolně se mi spouští zadní stěrač při sepnutém klíči ve spinačcea stěrač je vypnutý díky za rady 1 Citovat Odkaz na příspěvek
Wolfsburg 32 Odesláno Leden 24, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2021 Bude potřeba vyměnit celý motorek stěrače, bývá tam chyba co způsobí přesně toto samovolné zapínání zadního stěrače... Citovat Odkaz na příspěvek
Marek 2 Odesláno Leden 24, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2021 Motorek jsem vyměnil byl prorezlý od ostřikovače druhý jede bez problému jináč díky za radu 1 Citovat Odkaz na příspěvek
AlaJohan 0 Odesláno Leden 31 Nahlásit Share Odesláno Leden 31 Ahoj taky zdravím Chci se zeptat mám Passata b5 variant 1.8 20v 92kw nešel mi zadni stěrač nešel ani rozhýbat tak jsem pořídil úplně nový a vyměnil pojistku a otočím klíček rozsvítí se kontrolky a zapne se zadni stěrač podle intervalu lita sem a tam a dokud nepřitáhnu páčku k sobě aby mi postříkl predni okno tak zadni přestane stírat nastartuju a zase začne stírat nevíte počem více méně jít mám vydanou pojistku abych ho neupálil. Moc díky Citovat Odkaz na příspěvek
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.