Přejít na obsah

Aktivace TPMS ventilku

Thomas

Doporučené příspěvky

Jak aktivovat TPMS na VW CC? Mam nove TPMS ventilky, ktere se nejdriv vubec nenacetli ale po najezdu par KM palubak vyhodil chybu a TPMS menu se zobrazilo ovsem neukazuje tlaky kol. Po pripojeni VCDS jsem v modulu 65 pro TPMS videl chyby pro jednotky a ventilku parkrat jsem je zkusil smazal ale zustali tam, po najeti dalsich KM jsem smazal chyby ventilku ovsem chyba jednotky zustava.

Pri otevreni adv. logovani se na kazdy ventilek pripojim a ukazuje tlak, teplotu vse co ma, vsechny ventilky ukazuji plus minus 2.5B co je sparny tlak, jen jeden ukazuje 4.9B. Ovsem zadny ventilek neukazuje prsne na kterem kole je obuty. Mel jsem za to ze CC ma snimani kazdeho kola zvlast a ze neni treba auto niak specialne ucit kde je ktery ale ocividne to neni pravda.

Na Ross techu jsem nasel navod jak u CC a dalsich aut ze stejne ery ventilky probudit a spraoat. Jedna se o postup pri kterem se dramaticky podhusti pneumatiky a auto se necha 20min stat, nasledne se ma projet. Pri dramatickem podhusteni palubak zareagoval a zoranzovel ovsem konkretni tlaky kol neukazal, ukazal jen celkove nizky tlak.

To ze pres VCDS vidim tlaky, i to ze palubak na tlaky reaguje tak ze se ukazalo TPMS menu, to ze pri podhusteni reaguje varovanim to vse mi rika ze ventilky alespon nejak castecne komunikuji s autem ovsem protoze v diagnostice vidim ze u zadneho ventilku neni prirarezene kolo rikam si ze je, je to treba nejak naucit.

Otazka je jak se u VW CC s 433 ventilky uci na kterem konkretnim kole je konkretni ventilek?

Odkaz ke komentáři
  • 3 years later...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Vytvořit...