Milan 1 Odesláno Únor 25, 2020 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2020 Dobrý den měl bych dotaz ...koupil jsem VW Passata B7 2013 2.0 TDI 130 kW... Kdy má zapínat ventilátor na chladiči? V zimě sepne taky? Dnes je 6 stupňů venku a jel jsem cca 6 km a teplota motoru mi ukazuje cca 70 C. Ventilátor mě běží po zaparkování auta. Pak se klasický vypne po několika minutách. Chápal bych kdyby bylo horko a sepínal... děkuji za info ptám Citovat Odkaz na příspěvek
haryk 0 Odesláno Květen 11, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2020 Zdravím Jsem ve stejné situaci jako Vy. Koupil jsem Passata (2012) a mám ten samý problém s ventilátorem. Už znáte odpověď na svoji otázku? Taky pátrám a zatím jsem to nezjistil. Kdyby jste věděl, napište prosim na mail: haryk.usa@seznam.cz Diky J. Citovat Odkaz na příspěvek
Paja6985 1 Odesláno Březen 3 Nahlásit Share Odesláno Březen 3 Zdravím z vlastních zkušeností to byl cyklus čištění DPF filtru také jsem stím byl v servisu 1 Citovat Odkaz na příspěvek
Wolfsburg 14 Odesláno Březen 3 Nahlásit Share Odesláno Březen 3 @haryk jop je to přesně jako píše Paja... bývá to DPF filtr... 🤗 Citovat Odkaz na příspěvek