Přejít na obsah

Dacia Dokker: Manuál & Uživatelská příručka (Návod k obsluze)

Doporučené příspěvky

212 stran (5,9 Mb) návodu k obsluze pro Dacia Dokker ke stažení zdarma ve formátu .PDF najdete níže. V tomto manuálu najdete informace o ovládání, údržbě a technické údaje o tomto vozidlu.

V úvodu se dočtete požadavky na palivo (zážehový motor, benzín obsahující alkohol a methanol, aditiva do paliva, vznětový motor, bionafta). V příručce nechybí ani popsané symboly na přístrojové desce.

Pokud máte dotazy k servisu či technickým problémům u Dacia Dokker, neváhejte napsat níže. Rád Vám poradím já či některý jiný návštěvník fóra. Děkuji jménem všech...

Dacia Dokker návod k obsluze manuál.pdf

Dacia Dokker návod k obsluze.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo je online   0 Registrovaných uživatelů, 0 Anonymních, 15 Návštěvníků Zobrazit úplný seznam

• Žádní registrovaní uživatelé nejsou momentálně online.
    • Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jaký průměr kulového čepu na vzpěry do kufru?
    • čau chci se zeptat nemate někdo schema relatek nad pojistkami u volantu dekuji.
    • zdarec...viete poradit ake najlepsie  led zarovky do vw t5.1? ...dik moc
    • Zdravím Vás, potřeboval bych prosím radu, Passat b6 2007    Ujel sem asi 800m a najednou auto chcíplo a už nešlo za boha nastartovat...Odtáhnul sem ho domu (stojí mě na dvoře v Hradci králové) a teď připojení diag. píše chybný zámek volantu, nějakých pár návodu na netu sem našel, ale prd platný....  borec na youtube odštípne na mikro spínači  prostřední nožičku a propojí krajní a normálně nastartuje ,ale ani po tomto pokusu jak aspoň rozhejbat auto na pár km se mě nepovedlo....  Mohl bych tady poprosit kdo má zkušenosti , zda by mě neporadil ? prosíím.....  pak sem se dočetl že když vyměním celou tu jednotku (zámek řízení) že v tom je i immo... takže když vyměním celý zámek řízení tak potom musím celý nakódovat ... ?  😕   Na alegru sem našel , to to  https://allegro.cz/nabidka/opravna-sada-zamku-rizeni-passat-b6-b7-12575079937 myslíte že když koupím a vyměním že to pomůže? Jinak přikládám video borce jak sem to udělal a stejně to nešlo....   Už sem zoufalý, dokázal by mě prosím někdo poradit co s tím  , mám to celý rozebraný a potřeboval bych to dát dohromady..... Děkují všem , co rádi pomůžou a mají zkušenosti..... sem z toho v pr****  ....        
  • Vytvořit...