Přejít na obsah

Předělání manuální klimatizace na climatronic – Jak na to?

Milan

Doporučené příspěvky

Nemá někdo zkušenost s překopáním manuální klimatizace na climatronic ? Mám climatronic serva na otevírání ale zjistil jsem ze mi v autě chybí jedna zásuvka co vede do svazku nějaké schéma kam všude to zapojím?

Snažím se to vyndat celé a omrknout kam to všude vede ale už na to nemám nervy a jde ještě o to potřebuji jinou komfortku? Kvůli climatronicu? Díky za pomoc

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
    • Bok svima! Ako ste novi u online casinima, registracija na platformu poput Vavada može biti stvarno jednostavna. Ova stranica nudi moderan izgled i intuitivno sučelje, što je idealno za početnike.Proces registracije traje samo par minuta – unosite osnovne podatke, potvrđujete svoj račun i već ste spremni za igru. Što se tiče bonusa, Vavada nudi odlične pogodnosti za nove igrače. Nakon registracije, možete aktivirati bonus koji će vam omogućiti dodatne okretaje ili sredstva za igranje na popularnim automatima.Osim toga, imaju velik izbor igara, turnire i sigurnosni sustav koji štiti vaše podatke. Definitivno preporučujem provjeriti!
    • Caute Borci.   Dneska ma prekvapila nemilá vec. Pri kludnej jazde sa mi ozvala hláška " Prevodovka je v núdzovom režime , nedá sa  zaradiť spätný chod. Auto nevie podradiť a začne trhať. Vypnem motor a zapnem, auto ide plynulo zase 30 km. Stalo sa mi to 2x za deň. Nemáte s tym niekto skúsenosti ?  O čo môže íst?   Tiguan Allspace r.v. 2019 , 176 kw, Diesel. 95 000 km    
    • Ahojte vedel by mi niekto poradit, mam problem s vyhrievaniem sedadiel. uz som skontroloval poistku a aj novu riadiaciu jednotku vyskusal a ani tak to nefunguje. vie mi niekto poradit kolko Ohmov maju mat jednotlive vyhrievacie telesa?
    • Zvládne načíst i fabii 2016 ?
  • Vytvořit...